Over Broecks B.V.

AL RUIM 85 JAAR EEN BEGRIP

Constructiebedrijf Broecks is opgericht in 1932 door de heer Jan Broecks.

Het bedrijf is in de loop der jaren een aantal keren van vader op zoon overgegaan. Op dit moment voert de heer Harry Broecks (4e generatie) de directie over het bedrijf.

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het vervaardigen van staalconstructies, trappen, bordessen en hekwerken van zowel staal, RVS als aluminium. Tevens leveren wij RVS, staal en aluminium op maat. De producten worden veelal op maat volgens tekening gefabriceerd.
De klantenkring van Constructiebedrijf Broecks bestaat hoofdzakelijk uit bouw- en aannemingsbedrijven, woningbouwverenigingen, de industrie, landschapsarchitecten en particulieren. Het werkgebied omvat heel Nederland.

Veilig werken heeft bij ons een hoge prioriteit, vandaar ook dat wij VCAgecertificeerd zijn en volgens deze maatstaven werken. Alle medewerkers hebben dan ook minimaal hun basisveiligheidsdiploma.

Daarnaast zijn wij via Kenteq gecertificeerd tot een erkend leerbedrijf. Hierdoor laten wij zien dat we de kwaliteit van het vakmanschap willen garanderen en stimuleren. Deze uitstraling heeft uiteraard invloed op de manier waarop we naar onze bedrijfstak kijken en geldt voor ons als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten.

Ook zijn wij EN 1090 2 gecertificeerd.

Wij vervaardigen RVS en aluminium producten en verrichten las-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

 

Wist u dat staal 100% recyclebaar is? Op dit moment wordt al 95% van het staal dat vrijkomt opnieuw gebruikt. De CO2-voetafdruk van constructiestaal is dus erg klein. Daarnaast is staal minder zwaar dan andere constructiematerialen, waardoor minder brandstof verbruikt hoeft te worden om elementen te (ver)plaatsen.

Duurzaamheid

Een beter milieu begint bij jezelf. Daarom vinden wij het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een goed milieu en duurzaamheid. Wij maken onze werknemers ervan bewust dat duurzaam produceren belangrijk is.

AL JAREN DUURZAAM!

Constructiebedrijf Broecks heeft al jaren aandacht voor duurzaam produceren, en neemt ook daadwerkelijk actie:

  • Restmateriaal (staal, aluminium en RVS) wordt gescheiden ingezameld en hergebruikt;
  • Dit geldt ook voor papier, karton en plastic afval;
  • De gebruikte verpakkingsmiddelen zijn grotendeels op basis van statiegeld en/of hergebruik;
  • Minimalisering van transportkilometers door inschakeling van een externe distributiespecialist;
  • Alle verlichting in de fabriek is vervangen door LED-verlichting.